Survivor: Romanse na pomolu!

Kako izgleda, pred nama su nove Survivor ljubavi. Pročitajte kako je sve počelo…

Tamo gde je Stanija uvek mora biti sukoba! Na Ostrvo odbačenih još nije došao nijedan muškarac iz Boruke da napravi podelu koja joj je toliko smetala, ali tu je gospođa Mia, koja ne želi da deli posao u kuhinji i smeta joj Stanijino uplitanje.

“Rekla sam joj da dve kuvarice ne mogu biti u kuhinji”, kaže Mia i pokušava skloniti Staniju od lonca u kojem se prži krompir.

Uskoro im se pridružuje Neven, koji je brzo odustao od traženja tajnog imnuniteta. Stanija, pa čak i Jelena, ga ljubazno dočekuju, ali Mia umesto “dobar dan”, odmah kreće s napadima! Glumica još uvek nije prevazišla izbacivanje iz Matamba i optužuje ga da je lažov, jer nije glasao za onu osobu za koju je navodno rekao da će glasati. Neven pokušava da joj objasni da nikakvog dogovora nije ni bilo, ali Mia samo kroz osmeh ponavlja “Lažeš, lažeš”, pa Ciganović prekida raspravu.

“Ti si glumica, znam da je to tvoj lažni osmeh, a ovo nije teatar. Ti si inače ok osoba, ali ovo je nepotrebno”, kaže joj.

On za Staniju ima dve važne informacije. Prva, da su se plemena izmešala, a druga je pravi razlog njenog izbacivanja. Kaže joj da nije u pitanju kuvanje pirinča, već njena neiskrenost. Ali, ne! Stanija mu ne veruje i drži se svoje priče. Neven takođe koristi boravak na trećem ostrvu kako bi se izvinio Jeleni za sve što joj je rekao u afektu dok su se prepirali u Matambu.

“To što sam joj rekao nisam mislio, preterao sam. Ona je bila veoma dobra prema meni na Ostrvu odbačenih, za razliku od Mie koja nije želela da mi da hranu. Jelena me je baš pazila, namestila mi je krevet i ujutru me je pokrila svojom kabanicom, jer je bilo hladno”, kaže Ciganović, koji je svoje utiske o stanovnicima Ostrva odbačenih kasnije podelio s članovima Boruke.

Dok je bio kod odbačenih žena, u njegovom novom plemenu pojavila se zmija. Martina se najviše uplašila, Žare je ulovio, a Milan ubio. Jedan deo plemena imao je predlog da zmija bude večera, ali pošto nisu bili sigurni da li je otrovna, odustali su od te ideje.

Ipak, od svađa ne odustaju, a najnovija se dešava između Žareta i njegove zemljakinje Aleksandre.

Sram te bilo što si mi rekla da te smaram! Umesto da kažeš hvala što 12 dana rintam kao mazga, kao konj, pravim ti da jedeš”, korio je TV voditelj manekenku, koja je prvo nemo slušala bujicu kritike, a kasnije je u afektu opsovala Žareta.

“Došla sam u Survivor kao i svi ostali takmičari, a ne da bi me neko maltretirao, da bi me ucenjivali – ako ne uradiš to i to, nećeš dobiti hranu!“, kaže Aleksandra.

Razlog svađe? Marko kaže da je sve počelo oko toga da li treba da gladuju ili ne.

“Zašto bismo gladovali na ovom ostrvu koje je puno hrane? Potrebna nam je hrana za snagu, za igre i Aleksandra se s tim složila. On joj je odmah prebacio da ništa ne radi, da je on hrani… Žao mi je što su žene u ovom plemenu utučene i to se vidi. Kod nas su žene uvek nasmejane, nahranjene, a ovde je vojnička disciplina”, Markov je zaključak.

I u Matambu pominju Aleksandru, ali u mnogo lepšem kontekstu. Kristina, Aleks i Radovan pričaju o njegovim simpatijama prema mladoj Makedonki koje su očigledne iako su u dva različita tabora.

“On vrlo pozitivno priča o odnosu sa Aleksandrom i mislim da to može da bude čak i romansa”, optimistična je Kristina.

Novi članovi Matamba uneli su i potrebnu dozu sigurnosti u pleme, pa se tako Maja Lena probudila na Ognjenovom ramenu. Maja negira bilo kakve asocijacije na nešto više od drugarstva.

“Bilo mi je hladno i to je to! Nemojte, molim vas, da se ne shvati pogrešno, to stvarno ne bih želela. Znam da je to samo prijateljski. Čovek je stariji od mene 20 godina, o čemu pričamo?!”

“Maja je Mala Maja. Ona je sjajna devojka, ali mislim da Survivor nije za nju, u smislu da ne bi mogla sama da se snađe. Da su samo žene ovde, ona ne bi mogla da funkcioniše”, kaže Ogi.

U Boruki su bar na neko vreme prestale sve svađe, jer je na redu mala borba koja pobedniku donosi crni ili dupli glas. U prvoj fazi igre morali su da odvrnu postolje za slagalicu i brzo otrče do prvog stola gde su je slagali. U drugu fazu prošlo je četvoro najbržih, to su bili Žare, Vlada, Milan i Neven, a onda su slagali drugi deo. Pobedio je Milan i izabrao dupli glas za sutrašnji Plemenski savet.

Povezane vesti

Back to Top