Survivor sedmi dan: ‘Ti si jadničak’, Plavi tim vikao Luki

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Survivor sedmi dan: kreću opasne borbe, ali ne samo na terenu već i jezikom – a prvi na svojoj koži ih je okusio Luka Radivojević, najzgodniji takmičar.

U večerašnjoj epizodi takmičari plavog tima su skandirali kada je Luka Radivojević iz crvenog tima prevazilazio prepreke u igri.

Luka se o ovome požalio svom kolegi iz plemena, Lazaru.

„Igra je bila u pitanju, odreagovao sam kako sam odreagovao, malo sam impulsivniji, posle sam se izvinio, ništa lično da ne pomisle“, rekao je Luka.

„To što su pričali o tebi da si jadničak, da ćeš opet da se sapleteš, to je odvratno. Ne treba da im daš za pravo tako nešto“, rekao je Lazar.

„To je nešto što je prisutno od prve igre“, nadovezao se Marko.

Survivor: sedmi dan bio je veoma težak, a voditelj je na početku epizode saopštio pravila nove igre. Rekao im je kakva nagrada ih očekuje.

Na početku poligona je splav uz pomoću kog moraju doći do platforme da bi uhvatili sidro. Uz pomoć sidra, moraju da uhvate ključ i da otključaju još jedno sidro, uz pomoću kog dovlače dve kocke koje prebacuju preko drvene ploče. Takmičar čije obe kocke budu na zemlji, osvaja po poen, a pleme koje osvoji šest poena i pobeđuje.

Pobednička ekipa dobija vrednu nagradu, odnosno hranu, a kakva bogata namirnica ih očekuje pogledajte u snimku sa početka teksta.

POSLEDNJE VESTI