Search
Close this search box.

Survivor stigao do samog kraja: Ko ispada, a ko će biti jedini preživeli?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zabavno-takmičarska emisija ‘Survivor’ je skoro pri kraju, a kandidate ovog vikenda očekuju završni izazovi koji će odrediti ishod ovogodišnje sezone.

U subotu nas očekuje takmičenje za polufinale, dok je nedelja rezervisana za finale, u kojem se igra poslednji poligon za najvažniju nagradu do sada – pobedu.

Konkurencija je neizvesna i svako ima šansu da pobedi, ali pored brojnih faktora kao što su fizička sprema, preciznost i sreća, takmičare će na putu do finala naći i žiri sastavljen od kandidata koji su nedavno napustili takmičenje.

Po jedan kandidat iz svakog plemena, na osnovu najboljih rezultata na poligonu, automatski će se plasirati u finale, dok će drugog finalistu izabrati veliko veće, koji će nekom olakšati, a nekom pokvariti planove na putu do finale.

Polufinalisti mogu da utiču na učinak u poslednjim izazovima, ali ono na šta nemaju uticaja je odluka žirija, kojoj će biti prepušteni na milost i nemilost.

Posle mnogo izazova, suza i neverovatnih preokreta, samo po dva takmičara iz svake ekipe će se plasirati u finale. Završne bitke koje ćemo imati prilike da gledamo tokom vikenda biće vrhunski test snage, izdržljivosti i strategije.

Svaki korak, svaka odluka biće presudna jer su ulozi veći nego ikad. Adrenalinska napetost će ispuniti atmosferu dok takmičari pokušavaju da nadmaše sebe i pobede.

Njihova hrabrost i upornost biće testirani do krajnjih granica dok se bore za plasman u finalnu rundu. A u nedeljnom finalu emocije će dostići vrhunac – svaka sekunda će biti važna, svaki potez će biti odmeren jer je ovo borba za slavu, priznanje i nagradu koja će promeniti njihove živote.

POSLEDNJE VESTI