Suzan Bojl sitže u Holivud?!

Britnaska pevačka senzacija Suzan Bojl koja je na sajtu vaše Tračare izazva bujicu fenomenalnih komentara, možda dospe i na veliko filmsko platno! Naime, mnogobrojni filmski producenti trenutno se „lome“ kako bi došli do Suzan i pokušali da otkupe prava na priču o njenom životu. Da vas podsetim Suzan je Britanka koja se proslavila u šou „Britain’s got talent“ svojim fenomenalnim glasom i neobičnom životnom pričom, više o tome ovde. suzan-i-ketrin
Čak se i glumica Ketrin Zeta Džons uključila u ovu trku, jer bi jako volela da može da tumači lik Suzan. Film čije je snimanje tek u pregovorima, najverovatnije će režirati čuveni reditelj Džejms Kameron, reditelj nagrađivanog filma „Titanik“. Hmmm, zanimljivo će biti videti jednu od najlepših žena sveta kako se transformiše u „dlakavog anđela“, kako u Britaniji zvog gustih obrva i čupave kose zovu fantastičnu Suzan Bojl. Jedva čekam! A ispod pogledajte najnoviji snimak koji je otkriven, na kom Suzan Bojl ima samo 22 godine! izvor: T-portal.hr

10 Responses

  1. ju kad sam videla ove prve dve slike mislila sam da je to ono kao BEFORE and AFTER HAHAHAHA

  2. Svako ko komentarise njen izgled(povresne i prazne osobe) ocigledno ne cuje njen glas.da je u zivotu imala vise novca sada bi bila na vrhu muzicke scene jer od bujice netalentovanih prave zvevde dodju kasno.

  3. mediji su kao lesinari kad namirisu zrtvu prozderu je do kostiju. nadam se da ce ova gospodja uspeti da se obogati i uda.

  4. Super, svaka joj čast na glasu, nadam se da će uspeti pametno da iskoristi svoj dar koji joj je Bog dao… Stvarno prelepo, želim joj sve najbolje!

  5. ok je ali trebala je to da uradi ranije mislim kad je imala manje godina,ali sooooooooper pewa…………………………..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI