Search
Close this search box.

Svađe pred plemenski savet: Marinina izjava uvredi Anđelu, a umešala se i Jelena…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je Marina pred svima izjavila da je kuvanje u plemenu preuzela Jelena, koja je do sada pripremila samo jedan obrok za ekipu, Anđela se zamerila jer je, kako kaže, mnogo više kuvala u plemenu.

„Na prethodnom poligonu Mario je pitao Marinu, pošto ona više ne želi da kuva niti da radi bilo šta u plemenu, ko je kuvar. Marina je odjednom rekla da je Jelena najbolja kuvarica. Naravno da sam se malo uvredila jer sam se toliko puta kuvala i pržila na toj vatri i odjednom posle jednog obroka devojka je najbolja kuvarica“, požalila se Anđela i dramatično dodala: „Rekla sam ima li klana ili ako neko udružuje snage i pokreće ljude za koje ću lično glasati da me izbace“.

Ali i Jelena ima svoje mišljenje o Anđelinoj reakciji. Znam da je Anđela iskrena i otvorena, ali se ponekad previše umeša u sve i previše komentariše – i gde joj je mesto i gde joj nije mesto“, zaključila je ona.

Napeto…

Da li će članovi plavog tima moći da ostave svoje razlike po strani i pobede na predstojećem takmičenju za totem plemenskog imuniteta? Crveni tim je uveren da je došlo do raskola u plemenu plavih.

„Mislim da su se dva njihova klana posvađala. Mislim da će Marina i Antonija biti izglasane“, uverena je Nataša. Posle serije neuspeha na poligonima, crveni tim odlazi na takmičenje sa nadom u pobedu.

„Nama je važno da izbacimo jednog njihovog člana. Idemo zaoštreni u takmičenje“, rekao je Lazar, nadajući se da će Marina i Antonija učestvovati u narednom duelu na ispadanje.

„Igre plemenskog imuniteta su uvek mač sa dve oštrice jer želimo da sačuvamo pleme. „Lepo je dobiti hranu, ali je lepše kada se osećamo bezbedno na plemenskom savetu“, kaže Amer, nadajući se da će na sledećem plemenskom skupu članovi plavog tima biti samo posmatrači. Ali on je takođe svestan da plemenski saveti mogu izazvati dodatne tenzije. „Svako plemensko veće može doneti neku negativnu energiju i napetost. To se desilo i kada je Marina izglasana, a ja sam se iskreno plašio kako ćemo posle toga nastaviti da funkcionišemo kao tim“, priznao je Amer, koji se složio sa Filipom da bi Kalu mogao da bude sledeći na crvenom tepihu. „Mislim da je trenutno najlakši plen u crvenom timu Kalu“, zaključio je on.

Plemenima je jasno da ako ne žele da se oproste ni sa jednim članom svog tima, moraju da pobede, ali samo jedno pleme to može da uradi. Sastanak u blatnjavoj areni, gde takmičare čeka nova uzbudljiva borba, pogledajte večeras u Survivoru.

POSLEDNJE VESTI