Svađa do svađe: Teška nedelja u Survivoru, kako će takmičari dalje?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svađe u Survivoru! Još jedna Survivor nedelja završena je, a na ostrvu u Dominikanskoj republici strasti su sve uzavrelije.

Čini se da maske lagano padaju među takmičarima. Vreme prolazi, gubici su sve veći, pritisak je neverovatan, a to utiče na međuljudske odnose koji su nikad gori.

Sve je počelo kad su Luka i Nataša, nakon Marijinog ispadanja, rešili da ogovaraju celo crveno pleme.

„Ne znam kako ćemo dalje sa tako raštrkanim plemenom. To se vidi u borbama, zato gubimo. Daćemo sve od sebe, ali trenutno ne vidim izlaz“, rekla je Nataša.

Dalje su nekako nastavili, ali u suzama je završila Draga Jovanović i to više puta.

„Skupljaju se emocije, razmišljam o kući, u o svemu. Svi mi nedostaju“, rekla je Draga i zaplakala pa dodala. „Nikad nisam bila ovako pomešanih emocija.“

Ni kod plavih nije bila ništa manje dramatično, a glavna akterka – Marina Ivić Pivalica. Ona je zamerila Sanji ponašanje, navodeći da ne zna da li je zaljubljena u nju ili je mrzi.

„Ne znam da li me smatra rivalom ili se zaljubila u mene. Ne znam šta se dešava, jer je suludo“, kaže Marina.

Strasti su se malo smirile kada su oba tima dobila pisma od porodica. Suze su se slivale niz njihova lica, pa su se malo zbližili – ali samo na kratko. Svađe u Survivoru nastavile su se.

U najznačajnijoj borbi nedelje, crveni su ponovo izgubili. Anja je smatrala da je ona kriva za to, pa je zaplakala, dok ju je Bojan smirivao.

Novi sukob usledio je odmah nakon toga: Marko je prozvao Nikolinu da je najslabija, pa mu je ona uzvratila istom merom. Ipak, Nikolina je završila nominovana.

Na sledećem plemenskom savetu, Nikolina je rešila da kaže sve što joj je na duši, misleći da će ona biti ta koja napušta pleme.

Kako će takmičari dalje – nije poznato. Čini se da je naredna nedelja pred njima još teža, ne samo kada su poligoni u pitanju, već i međuljudski odnosi…

POSLEDNJE VESTI