Search
Close this search box.

Takmičari Survivora se tuširali posle 2 meseca: Oproštaj od kampova, friziranje i šminkanje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plavi tim je pobedio u igri za nagradu, pa su se još jednom počastili finom hranom, a ovoga puta na meniju su bili hamburger i pomfrit.

Uspešnije su savladali stazu prepreka rezultatom šest prema četiri, a Leo je postigao poslednji pobednički poen. „Prvi put u životu jedem pljeskavicu“, uzviknula je Sanja.

Poslednje popodne kandidati su proveli svaki u svom kampu, jer će u predstojećoj fazi Survivora timovi biti spojeni. „Jedva čekamo da ih dublje upoznamo. Radujemo se tome“, prokomentarisao je Leo i dodao da mu je posebno drago što će naučiti da pleše jer su dva člana crvenog tima plesači.

Oba tima su se oprostila od svojih kampova. „Tužan sam jer je sve prošlo prebrzo. Na ovom ostrvu smo doživeli više od hiljadu emocija, i dobrih i loših. Mislim da smo crveno-plavi u nekoj vrsti harmonije jer smo prešli dug put i ostvarili svoj prvi cilj, a to je početak zajedničkog života“, rekla je Draga.

Kako bi na pravi način obeležili početak zajedničkog života, kandidati su dobili priliku da se posle dva duga meseca prvi put umiju u čistoj vodi i šamponom.

Ali to nije sve, jer su ubrzo došle u ruke frizeru, pa su se novim i urednom frizurama ulepšale i šminkom. „Konačno sam svoja i osećam se fantastično“, rekla je Sanja.

„Nikada nisam nosio bradu, ovo je prvi put da je imam. Najveći utisak na mene je ostavilo ogledalo i moj odraz u njemu“, rekao je Kalu.

„Napravile su mi lepo feniranje i šminkanje. Osećam se odlično“, dodala je Nataša posle tretmana lepote.

POSLEDNJE VESTI