in

Tanja Savić 9 meseci bez dece: Znala sam da će nas rastaviti


Pevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove, koje nije videla od aprila prošle godine.

Đorđa i Maksima je Tanjin suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njenog pristanka, nakon čega ne prestaje pevačicina borba da svoje sinove vrati sebi.

Tanja je više puta je navodila da je njen suprug odveo decu bez njenog znanja i odobrenja, a neretko govori o tome koliko joj nedostaju.

Pevačica je novom objavom na Instaramu otkrila koliko joj nedostaju deca, kao i to koliko joj teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi poslednjih meseci.

“Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija od pre dve godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava… da budemo jači…”, počela je Tanja u opisu fotografije, te dodala:

“Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce… I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih… Neka im Bog sudi… On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto… Jer… ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa… ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Al’ me uhvati neka tuga… “, napisala je ona uz fotografiju dečaka.