Prati nas

Extra

Tata i sin uživaju: Josh Duhamel ima genijalan način da sina ubaci u auto

Otac i sin su uživali bez majke Fergie u druženju u parku (foto: AKM-GSI)

Otac i sin su uživali bez majke Fergie u druženju u parku (foto: AKM-GSI)

Prošle nedelje nisu uživali samo u Uskrsu, već i u proslavi 41. rođendana mame Fergie, ali Josh Duhamel i mali Axl su odlučili da provedu malo vremena zajedno.

Otišli su u park u Brentvudu i nakon što su uživali u sportskim aktivnostima, krenuli su kući,a poznati otac je našao sjajan način da sina smesti u automobil. Kroz prozor ga je smestio u dečije sedište pozadi. Glumac iz Transformersa je bio u opuštenoj odevnoj kombinaciji  sa izvrnutim kačketom, dok je i mali Axl bio moderno obučen u trenerku sa zakrpama.

Josh ubacuje sina u auto kroz prozor (foto: AKM-GSI)

Josh ubacuje sina u auto kroz prozor (foto: AKM-GSI)

43-godišnji glumac i njegova tri godine mlađa supruga su prvi put postali roditelji krajem avgusta 2013. godine i redovno objavljuju fotografije sa plavim naslednikom na društvenim mrežama. Josh je nedavno u jednom intervjuu priznao da sin ipak mnogo više podseća na pevačicu benda Black Eyed Peas. “Definitivno liči na moju suprugu. Kada ih pogledam, pomislim: Čoveče, ovo je neverovatno. Nisam čak siguran ni da je moj sin”, našalio se Duhmel.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kkk

    01. 04. 2016. at 10:44

    Ne mogu da vjerujem da se ovoliko promijenio a bas upravo gledam seriju las vegas kako je lijep bio mada je i sad prezgodan

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top