Evo kako izgledaju novogodišnje čestitke poznatih ličnosti

Kendra Wilkinson i Hank Baskett (foto: Instagram/coutesyofwilkinson) I ove godine su naše voljene holivudske zvezede osmislile novogodišnje čestitke i poželeli srećne praznike.

„Srećan Božić od Blackstockovih“, tvitovala je ispod fotografije Kelly Clarkson koja je podelila božićnu čestitku na kojoj je sa mužem Brendonom i dečicom koja su okružila Deda Mraza.

Kelly (foto:Instagram/Kelly Clarkson)

A na čestitki Molly Sims su njena dečica Brooks i Scarlett, a podelivši je na Instagramu u opisu je dodala: „Volim naše praznične čestitke“.

Srećni praznici..(foto: Instagram/mollysims)

Zvezda filma Bafi ubica vampira Sarah Michelle Gellar podelila je svoju čestitku na društvenoj mreži na kojoj je njen 4-godišnji sin Rocky u kostimu Betmena sa jedne strane, a sa druge umesto njihove ćerke Charlotte stoji vilenjak. „Želimo vam mir, ljubav i sreću za praznike sada i uvek„, napisano je unutar čestitke.

Vilenjaci.. (foto: Instagram/sarahmichellegellar)
Vilenjaci.. (foto: Instagram/sarahmichellegellar)

Na čestitki holivudske glumice Naomi Watts su dvojica njenih sinova Alexander i Samuel koji izvode popularni plesački pokret. „Srećni praznici svima“ napisala je na Instagram fotografiji filmska zvezda.

Plesni duo.. (foto: Instagram/naomiwatts)
Plesni duo.. (foto: Instagram/naomiwatts)

Fergie Josh Duhamel su na čestitki prikazali interesantnu karikaturu svoje porodice na kojoj je i njihov 3-godišnji sin Alx.

Karikatura (foto:Instagram/joshduhamel)
Karikatura (foto:Instagram/joshduhamel)
Srećni svima novogodišnji i božićni praznici!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI