in

Taylor Swift (opet) vara svoga momka

calvin-harris-parties-with-taylor-swift-and-friends
Calvin Harris i Taylor Swift ( Joe/WENN, Patrick Hoffmann/WENN)

Nova kraljica Instagrama Taylor Swift  je izgleda neverna svom dečku Calvinu Harrisu.

Iako je celo leto pop diva razmenjivala nežnosti u javnosti sa poznatim DJ-om, neimenovani izvor tvrdi da je ona bila neverna i da je za sve kriv jedan od plesača sa Taylorine 1989 World  Tour.

Priča se čak da  je mlada pevačica novom dečku dala nadimak tour guy. Takođe, izvor navodi:  Između njih postoji vidljiva hemija i da oni otvoreno flertuju pred svima. Možda će neki ljudi reći da to nije prevara, ali ja mislim da je flertovanje sa drugim momkom iza leđa svog dečka varanje.

640_taylor_swift_insta_20150427
Ko je od ovih momaka “tour guy”? (Instagram)

Međutim nije lako biti omiljeni plesač pop divi. Tour guy ima obavezu da ispunjava svaki hir svojoj gazdarici. Taylorin ljubimac mora da joj masira ramena i stopala, kao i da prekovremena radi na koreografiji. Prosto, Swiftova ga vrti oko prsta, jer ona prosto uživa da komanduje momcima.

Devojka iz Nešvila bila je dominantna u svim svojim bivšim vezama, dok sa Calvinom to nije slučaj. On smatra sebe jednakim sa njom, što njen ponos nikako ne može da prihvati. Škotska DJ zvezda je prošle godine imenovana za najprodavanijeg DJ na svetu sa zaradjenih 66 milionna, što je za 2 miliona više od zarade njegove devojke.

Inače, ovo nije prvi put da postoje glasine kako je nežna plavuša neverna u vezi. Tokom Kennedy family event, 2012, Swiftova je prevarila tadašnjeg dečka Conora Kennedya sa njegovim rođakom Patrickom Schwarzeneggerom.

Ali ni Calvin nije bio zlatan dečko u svojoj prošlosti. Seksi DJ se navodno smuvao sa Taylor dok je još bio u vezi sa modelom Aarikom Wolf, da bi ga par meseci kasnije  spajali sa atraktivnom brinetom sa kojom je viđen u Las Vegasu.

fe9f75b0-fb31-11e4-9f7f-2b9a5f4c918c_Calvin-Harris-Taylor-Swidt
Taylor Swift i Calvin Harris (AKM-GSI)

Sada kada su Calvin i pop diva zvanično zajedno on je rešio da se smiri, ali ne možemo isto reći i za Swiftovu.  “Ona zna da je on dobar ulov, ali ona hoće da se zabavlja kad on nije pored nje. Ona želi da je Calvin stalno pored nje, ali pošto on ima svoju karijeru to je nemoguće. Zato kada on nije tu ona nađe novu igračku.”

Mi se nadamo da su ovo samo glasine, i da ovde ne važi ona stara da gde ima dima ima i vatre, zato što su Taylor i Calvin divan par.