in

Taylor Swift već snima novi album?!


Iako ništa još uvek nije potvrđeno, pevačica Taylor Swift viđena je u studiju i pretpostavlja se da već radi na svom novom albumu. Glasine koje su dovele njene fanove do ludila dodatno su potkrepljene navodnim „hintovima“ koje pevačica ostavlja o svom novom poglavlju!

Fotografije koje su sve započele prikazuju Taylor Swift koja izlazi iz studija u Njujorku obučena u crni mantil i helanke.

Izgleda da je bila tamo celog dana obzirom da je izašla iz studija tek u devet uveče“ , izjavio je izvor koji je takođe dodao da je pevačica delovala prilično napeto kada je izašla.

Taylor ispred studija u Njujorku.

Swift već neko vreme sa velikom dozom obazrivosti najavljuje svoj novi album,a u govoru koji je održala u oktobru nakon što je uzela nekoliko nagrada na American Music Awardsu – zvezda je potvrdila novo poglavlje.

O svojim albumima uvek razmišljam kao o poglavljima. Jako mi je drago da vam se ovo prethodno svidelo, ali moram vam reći da sam jako uzbuđena zbog sledećeg koje tek dolazi“ , izjavila je Swift.

Swift je takođe proslavljala novu godinu sa svojim poznatim prijateljima među kojima je bila Gigi Hadid, Blake Lively Ryan Reyonds , a zvezda je ovom prilikom izjavila da su se svi maskirali kao superheroji koje su voleli tokom svog detinjstva.

Ova izjava na instagramu odmah je navela fanove da misle kako će naredni album biti povezan sa superherojima, odnosno sa sirenama, obzirom da se Swift maskirala u Malu Sirenu.

Pogledajte reakcije fanova na tviteru ispod.

https://twitter.com/getawayxcarx/status/1086293733677715456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1086293733677715456&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eonline.com%2Fnews%2F1006487%2Ftaylor-swift-is-back-in-the-recording-studio-and-fans-are-freaking-out