in

Taylor tražila da Kanye uništi dokaze da je znala za pesmu ‘Famous’


Trenutak kada je Kayne prekinuo pevačicu na dodeli MTV nagrada 2009. godine (foto: Wenn)
Trenutak kada je Kayne prekinuo pevačicu na dodeli MTV nagrada 2009. godine (foto: Wenn)

Rat između Kanye Westa i Taylor Swift se samo zahuhtava. Nakon što je Kim Kardashian otkrila da postoji video koji potvrđuje njihovu priču, rešena je misterija i šta se desilo sa tim dokazom.

Naime, Kayne tvrdi da je pozvao Taylor kako bi tražio odobrenje da je spomene u svojim stihovima, navodno joj je čak i pustio pesmu, ali pevačica demantuje te navode. Swiftova je navodno prihvatila da je reper spomene u pesmi ali samo zato što nije znala o čemu će da peva, u suprotnom bi odbila.

Nakon što je dogovor između dve zvezde postignut još u januaru ove godine, pevačica je saznala da poznati par ima video snimak na kojem se čuje da je Taylor čula stihove i odobrila da Kayne nastupa sa tom pesmom. West porodica je ubrzo dobila poruku od njenih advokata da momentalno unište taj dokaz.

giphy

„Rick Rubin je bio tamo. Ogromna imena iz sveta muzke su čuli ceo razgovor i znaju sve. A onda je stiglo pismo od njenih advokata u kome piše: ‘Nemojte nikada da puštate taj snimak. Uništite ga. Nemojte da se usuđujete da ga iskoristite“, rekla je Kim, koja oštro osuđuje mladu pevačicu jer je odlučila da glumi nevinašce. Na njihovu stranu su stale brojne zvezde, uključujući i Katy Perry koja tvrdi da Swift samo glumi žrtvu zbog marketinga.

„Pre svega, ja sam umetnik, pa samim tim imam pravo da iskazujem svoja osećanja bez cenzure. Druga stvar, pitao sam svoju ženu da li se slaže i ona je pristala. Treća stvar, čak sam zvao i Taylor i razgovarao sa njom sat vremena kako bih bio siguran da se neće buniti. Četvrta stvar, k*čka je izraz koji reperi koriste kako bi začinili svoje stihove, baš kao i reč c*nja. I peta stvar, ja ni ne mogu da preuzmem zasluge za celu ideju. To je Taylor smislila. Jedno veče je bila na večeri sa zajedničkim prijateljem, koga ne mogu da imenujem, i njemu je rekla: ‘Ja ni ne mogu da budem ljuta na Kanyea, zbog njega sam poznata“, rekao je Kanye jednom prilikom.

Šta mislite koja zvezda priča istinu?