Teen zvezdi pretili da će objaviti njen gole fotografije, pa ih ona objavila sama

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Bella Thorne je poslednja zvezda u nizu koja je postala žrtva hakerskog napada. Njene private fotografije su ukradene, ali mlada glumica/pevačica je odlučila da povrati kontrolu time što je sama objavila svoje gole fotografije.

Naime, Bella se ovog vikenda oglasila na Twitteru, gde je objavila prepisku sa hakerom, ne ustučavajući se da objavi i svoje provokativne fotografije. Uz fotke je objavila i poruku, u kojoj između ostalog piše:

Poslednja 24 sata su mi pretili mojim golim fotografijama. Osećam se odvratno, osećam se kao da me posmatraju, osećam da mi je neko uzeo ono što je bilo namenjeno samo jednoj posebnoj osobi. On je slao gole fotografije i drugim poznatim ličnostima, pa ne namerava da se zaustavi.

Bella potom dodaje:

Predugo sam pustila da me muškarac iskorišava. Ovo sam objavila jer je to moja odluka, pa ne možeš da uzmeš još nešto od mene. Večeras ću bolje spavati, znajući da sam povratila kontrolu. Ti ne možeš da kontrolišeš moj život. Ovo su fotografije kojim mi je pretio. Ceo dan sam plakala umesto da slavim dok promovišem moju novu knjigu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI