Tenzija u Survivoru nikad veća: Filip ne može očima da gleda Denisa

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Tenzija u Survivoru može da se preseče nožem dok plavi tim peti put zaredom odlazi na plemensko veće sa zadatkom da nominuje jednog od svojih igrača.

„Za mene ova eliminacija ne predstavlja životni poraz, pa bih želeo da vam olakšam. Znam da će Denis ionako glasati za mene, a radije bih da me glasaju prijatelji nego on“, rekao je Filip saigračima. David, pak, veruje da će maske pasti i da će sve što su članovi većeg klana do sada rekli pasti u vodu. „Kada jedan pojedinac bude izglasan iz svog klana, pitam se kako će to prihvatiti“, pita se David.

Denis, pak, veruje da će veći klan glasati za Sanju. „Mislim da će se Sanja posle toga onesvestiti. A možda ta petorica opet nešto majmune kao svaki put“, kaže, ali nije svestan zašto je Filipov odnos prema njemu loš.

„Denis je osoba sa kojom ne mogu da funkcionišem, ne mogu da ga pogledam u oči, ne mogu da komuniciram sa njim, ne mogu da slušam njegov glas, nije mi prijatno sa njim. Moram da budem tu i svaki dan slušam njegove priče, njegovo brbljanje na terenu. Došao sam ovde da se borim, bez obzira na to kako je vaga stajala, moram da se borim i boriću se“, objasnio je Filip.

Denis će, kako je najavio, dati Davidu izbor koga će poslati na eliminaciju, ali uz nekoliko saveta. Rekao je Davidu da je veća verovatnoća da će Filip ispasti u utakmici protiv njega, jer je slabiji igrač. „Mislim da ću poslušati Denisa, da ću izabrati taktički da ne ostane sam. Ali, da slušam svoje srce, izabrao bih Lava“, kaže David.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI