Teodora, Cvija i grupa In Vivo novim pesmama obaraju rekorde

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Muzičku scenu Srbije ove nedelje zapalila su čak tri nova hita mega popularnih izvođača Teodore Džehverović, Cvije i grupe In Vivo. Za samo 48 sati, ostvareni su višemilionski pregledi pesama na kojima im mogu pozavideti mnoge domaće i regionalne zvezde. Tako je pesma „Kairo“ preslušana više od 900.000 puta, „Tresi Tresi“ broji više od 1.2 miliona pregleda, dok pesma „Nokaut“ za sada ima zavidnih 1.4 miliona pregleda.

Prvu pesmu „Kairo“ prestavili su nam In Vivo i nikad atraktivnija Teodora Džehverović, koja je koleginicima sa estradne scene sasvim sigurno zadala domaći zadatak. Komentari na društvenim mrežama pokazuju da ovaj trojac nije izneverio očekivanja publike, dok je neminovno je da će numera ubrzo postati himna klabinga, kako kod nas tako i u regionu.

Svoje fanove, vatrena Teodora počastila je i novim ultra hitom „Tresi Tresi“, koji se od prvog dana našao na poziciji broj 1 najtraženijih pesama na YouTube-u. Izazovni video spot privukao je veliku pažnju javnosti, zbog plesnih i pevačkih sposobnosti mlade zvezde u usponu.

Kao da to nije bilo dovoljno, treća pesma osvanula je istog dana na IDJVideos.TV YouTube kanalu, a ovog puta pMuzičku scenu Srbije ove nedelje zapalila su čak tri nova hita mega popularnih izvođača Teodore Džehverović, Cvije i grupe In Vivo. Za samo 48 sati, ostvareni su višemilionski pregledi pesama na kojima im mogu pozavideti mnoge domaće i regionalne zvezde. Tako je pesma „Kairo“ preslušana više od 900.000 puta, „Tresi Tresi“ broji više od 1.2 miliona pregleda, dok pesma „Nokaut“ za sada ima zavidnih 1.4 miliona pregleda.

Popularni reper Cvija razvalio je najnovijom pesmom „Nokaut“. Ova ljubavna numera kao i zanimljivi spot oduševili su sve njegove fanove, a pesma ne bi bila ista bez Džehverovićke. Koliko je publici zanimljiv spoj ove dve zvezde pokazuju i brojni komentari koji aludiraju na njihovu potencijalnu romantičnu vezu.

Pomenuti zimski hitovi mogu se čuti u svim klubovima i splavovima, preplavili su društvene mreže i medije, a YouTube gori od pozitivnih komentara. Ovo su samo još jedne u nizu uspešnih kolaboracija producentske kuće IDJVideos, a nove hitove možete pogledati na njihovom YouTube kanalu

POSLEDNJE VESTI