in

Teodora Džehverović o vezi sa košarkašem: Morala sam da mu objasnim neke stvari

Ona tvrdi da od kada je sa Ninom, prosto sija.

Teodora Džehverović progovorila je o odnosu sa Ninom Ćelebićem sa kojim je već nekoliko meseci u emotivnoj vezi.

Iako često ističe da je Nino savršen muškarac i da je veoma pažljiv prema njoj, Teodora je otkrila da je ipak morala „da mu objasni neke stvari“ pre nego što su uplovili u vezu.

„Nino se uklopio sa mojim društvom kao da se znaju čitav život. Kada smo išli na vikendicu sa mojim prijateljima i porodicom, on se družio sa njima i bilo je sve savršeno.“ počela je ona.

„Veoma cenim kod njega što shvata koliko je meni bitna porodica i on je sa moje strane odlično prihvaćen. Takođe, i mene su svi njegovi prihvatili i za sada je sve super,“ rekla je pevačica.

Ona tvrdi da od kada je sa Ninom, prosto sija.

„Svi mi pričaju da sijam kada me vide sa njim. To je stvarno tako, mnogo sam srećna sa njim“ potvrdila je i dodala: „Morala sam mu objasnim neke stvari pre nego što smo krenuli da se zabavljamo.“

„Iako je Nino poznata ličnost, morala sam da mu objasnim da se mediji „zakače“ za mene. Rekla sam mu da mora da se navikne na to, ali sam mu rekla i da ću ga razumeti ako to ne može da shvati. Međutim, on se dobro drži i ništa mu nije bitno. Iskreni smo, sve karte smo stavili na sto, znate da ni u jednom odnosu ništa nije savršeno,“ ispričala je pevačica u emisiji DeToxic.