Search
Close this search box.

Terminator prošetao ulicama Beograda!

Oduševio Beograđane! (foto: Tracara.com)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Oduševio Beograđane! (foto: Tracara.com) Povodom početka prikazivanja filma Terminator Genisys, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, na zadovoljstvo brojnih fanova ove franšize, pojavio se Terminator!
Novog Terminatora već možete da pogledate u našim bioskopima, a on je prošetao ulicama naše prestonice! Beograđani su imali priliku da se fotografišu sa najpoznatijim i najomiljenijim akcionim junakom, a on je ispunio obećanje dato pre više od jedne decenije i vratio se! Fanovi su jedva dočekali da naprave selfi! (foto: Tracara.com) Fanovi su mu oduševljeno prilazili, fotografisali se, pravili selfije, a on im se obraćao rečenicama koje su već postale kultne: „Come with me if you wanna live“ „Pođi sa mnom ako želi da preživiš“ i ono što ga najbolje opisuje „Old but not obsolete“ – „Star ali ne i zastareo“!
Terminator je prošetao gradom kako bi promovisao novi film (foto: Tracara.com)
Terminator je prošetao gradom kako bi promovisao novi film (foto: Tracara.com)
 
Dopao mu se Beograd (foto: Tracara.com)
Dopao mu se Beograd (foto: Tracara.com)
Terminator Genisys je peti film u ovom popularnom serijalu i svojevrsna reinterpretacija cele priče. Kad John Connor (Jason Clarke), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kylea Reesea (Jai Courtney) nazad u 1984, da zaštiti Sarah Connor (Emilia Clarke) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku. Sada će se narednik Reese naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Schwarzenegger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje… Pogledajte trejler za film:

POSLEDNJE VESTI