Search
Close this search box.

Zbog golih scena, teraju me da se sada skidam pred kamerama: Glumica otkrila zahteve koje dobija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica Emilia Clarke, poznata po ulozi Deneris Targerijan u „Igra prestola“, otkrila je da posle te serije, producenti umeju da zahtevaju od nje da se skine pred kamerama, prenosi CNN.

Clarke se na početku „Igre prestola“ u nekoliko epizoda pojavljivala potpuno naga, ali je u kasnijim sezonama uspela da se izbori da oku publike ne otkriva baš previše svog tela.

Ipak, kako je otkrila u nedavnom intervjuu, njeni počeci u „Igri prestola“, navode producente pojedinih filmova na kojima je radila posle serije, da na nju vrše pritisak da se skine, prenosi CNN.

„Danas sam dosta svesnija u vezi sa tim šta mi prija i šta mi je u redu da radim. Imala sam svađe na snimanjima gde sam govorila: ‘Ne, čaršaf ostaje gore’, a oni bi rekli: ‘Ne želiš da razočaraš svoje fanove Igre prestola’, na šta bih im odbrusila: ‘Ma, j***** se'“, ispričala je ona.

Glumica je takođe otkrila i da ju je partner iz „Igre prestola“ Jason Mamoa ohrabrio da se usprotivi ako smatra da je bilo koja scena u seriji, ili nekom drugom projektu na kom radi, neprikladna.

„Bauljala sam kroz prvu sezonu (Igre prestola), a da nisam imala pojma šta radim. Nikada ranije nisam bila na takvom setu, na filmskom setu sam pre toga bila samo dva puta, a sada sam tu, potpuno gola, sa svim tim ljudima, i nemam pojma šta treba da radim i šta se od mene očekuje, niti znam šta vi želite, niti šta ja želim. Bila gola ili ne, celu prvu sezonu sam mislila da nisam zaslužila da zahtevam bilo šta“, poverila se glumica.

POSLEDNJE VESTI