Search
Close this search box.

Timbelend pokušao da izvrši samoubistvo?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznati muzičar i producent Timbelend bio je centar prave drame u Los Anđelesu, kada je u toku jučerašnjeg dana nestao, a kada je njegova porodica pozvala policiju, jer su se plašili da će uspešni muzičar nauditi sebi.

Naime, nakon što mu je iz kuće ukraden nakit brenda Jacob and co. u vrednosti neverovatnih 2 miliona dolara, Timbelend je bio jako razočaran i uznemiren, jer je navodno znao ko je kradljivac. Muzičar je odlučio da prati osobu za koju je pretpostavio da ga je opljačkala, a njegova porodica i prijatelji su se uplašili za njegovo stanje, jer je Tim bio više nego rastrojen. Plašivši se da će naneti neko zlo sebi ili drugima, obavestili su policiju o ovome. Policija je izašla na ulice LA tragajući za poznatim muzičarem, čak su bili angažovani i helikopteri. Kažem vam ja, prava drama!

Kako piše TMZ.com, na kraju je Timbelendov automobil lociran i zaustavljen, a sve se završilo na razgovoru sa policijom i timom lekara, koji su zaključili da muzičar, najpoznatiji po saradnji sa Džastinom Timberlejkom, Madonom i Neli Furtado, ne predstavlja opasnost za sebe i druge.

Hmmm, šta se tu sve dešavalo, razjašnjenje sledi uskoro…

POSLEDNJE VESTI