Search
Close this search box.

Tom Hiddlestone otkriva da li je veza sa Taylor Swift bila marketinški trik

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Otkako su Taylor Swift Tom Hiddleston prošle godine raskinuli vezu dugu 3 meseca, spekulacije o pravoj prirodi njihovog odnosa ne prestaju.

Baš kada se spekulisalo o tome ko će postati novi James Bond, a izbor pao na svega par kandidata, u javnosti se pojavila informacija da se jedna od najpopularnijih tinejdž pevačica i zvezda serije The Night Manager zabavljaju. Budući da su vezu okončali posle samo tri meseca, mnogi veruju da je sve bio samo marketinški trik.

Tom je konačno odlučio da stane na kraj glasinama: „Naravno da je bilo stvarno. Taylor je neverovatna žena. Ona je velikodušna i osećajna i divna i bilo nam je odlično“, rekao je glumac za magazin GQ.

(foto: GQ)

Vrhunac njihove veze je bio kada je Hiddleston uslikan u majici sa natpisom „I <3 T.S.“ koju je nosio tokom prepodnevnog okupljanja na Dan nezavisnosti, 4. jula:

„Istina je da sam povredio leđa tokom jedne od igara. Hteo sam da zaštitim ogrebotinu od sunca, pa sam pitao da li neko ima majicu. Jedna od njenih prijateljica je rekla ‘Ja imam ovo’ i dala mi belu majicu sa ‘I <3 T.S.’ natpisom. Svi smo se nasmejali. Bila je to šala između prijatelja. Bio sam iznenađen što je taj događaj privukao toliko pažnje u medijima“, objasnio je Tom.

Join me in welcoming the biggest T. Stark fan of them all to Instagram! @twhiddleston

Фотографија корисника Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) дана

Glumac naglašava da ne žali zbog svoje veze sa Taylor, ali da je bilo zaista teško biti pod reflektorima sve vreme: „Svaka veza zahteva određeni napor, a kada na sve to dodate još i medijsku propraćenost, postaje zaista komplikovano. Ali moraš da se boriš za ono što voliš. Ne možes da živiš u strahu od toga šta će ljudi reći. Moraš biti iskren prema sebi.“

Ne želim da provedem život skrivajući se“, završava glumac.

POSLEDNJE VESTI