in ,

Toples Heidi Klum na naslovnici Maxim magazina


Gilles Bensimon

Heidi Klum još jednom je dokazala da su godine samo nebitan broj. Četrdesetčetvorogidšnja manekenka i mama četvoro dece fotografisala se u toplesu sa majskom izdanje magazina Maxim.

Iako se njen lik našao na gotovo svim magazinima ovog sveta, ovo je prvi put da ona krasi ovaj. Fotografije koje je snimila urađene su sa ukusom, te je tako na naslovnoj strani grudi pokrila kosom, dok je na drugim fotografijama pokazala koliko dobro izgleda. Ipak, otkrila je da je plaši starenje.

View this post on Instagram

Loved shooting the May/June cover of @MaximMag with my dear friend @Gilles_Bensimon 🖤 Thank you for always believing in me, even when I first started out and most people wouldn’t give me a chance. Working together again felt like the good old days! #LoveYouAlways 💄: @lindahaymakeup 💇🏼‍♀️: @wendyiles_hair 💅🏻: @tombachik

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

„Porastao bi mi nos kao Pinokiju ako bih rekla da nisam pod pritiskom zbog starenja, posebno jer me stalno pitaju o tome,“ kaže ona.

„U žiži sam javnosti, koja je laka na osudi. Kada gledam fotografije od pre 20 godina – naravno da izgledam drugačije jer imam 44 godine i četvoro dece, ali opet, dobro se osećam u sopstvenoj koži i kada se pogledam u ogledalo,“ otkriva ona i dodaje:

Gilles Bensimon

„Ne pokušavam da pronađem fontanu mladosti. Svi ćemo ostariti – pokušavam da prigrlim starost, ali pomalo se borim sa njom.“