Search
Close this search box.

Trenutak istine: učesnici gube novac zato što lažu ili zato što Pink odlučuje?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

U toku današnjeg dana se rasplamsala polemika oko jučerašnje emisije Trenutak istine. Emisiju je nastavila Ivana Grujić, nezaposlena medicinska sestra iz Pančeva, koja je u prošloj emisiji stala na sedmom pitanju. Iako je priznala da je imala vezu sa oženjenim muškarcem i da zbog toga nikad nije osećala nikakvu krivicu kao i da je odgovorila potvrdno na pitanje „Da li mislite da je vaš život potpuni promašaj?„, najveću pažnju je privukla njena izjava da se oseća seksi u uniformi medicinske sestre. I, šta je tu strašno? Ionako svi znamo za razne glasine o sestrama i doktorima, posebno u noćnim smenama. E, a kad se kaže ovako nešto onda je to strašno… posebno među zaposlenima u zdravlju. Ma daj!

Inače, Ivana je stala nakon druge runde pitanja i otišla kući sa 250.000 dinara. Jedino što mi je drago jeste što se nakon njenog učestvovanja otvorilo i pitanje potkupljivanja doktora. Ja sam prva svedok da ako hoćete da se lečite po pravilu u državnim domovima zdravlja, bolnicama i sl. da je to recimo skoro nemoguće. Verujem da doktori imaju manje plate nego što bi trebalo, ali država treba da se pozabavi tim problemom s obzirom da svi zaposleni poprilično dobro plaćaju zdravstveno osiguranje pa i pored toga dosta treba da se „ćušne“ sestrama i doktorima nešto u džep da bi nas pogledali. Apelujem na državu da se najozbiljnije pozabavi ovim problemom!

A da ne skačem puno sa teme, spomenula bih i drugu takmičarku, Snežanu Osmanović iz Zaječara, koja ima 26 godina i koja je došla u pratnji oca, tetke, brata i muža. E, muž je posebna priča.

Evo ukratko nekoliko zanimljivih pitanja i Snežaninih odgovora:

1. Da li ste ikada tajno pratili svog muza? Odgvor: DA
Snežana se setila da je na poligrafu odgovorila sa NE ali se u međuvremenu setila da jeste jednom.
To je bilo pre dve godine kad je namestila jednu devojku situaciju svom mužu i išla je za njim taxijem. Kad je voditeljka pitala muža da li je on znao za to, on je rekao da je kao znao da je to ona namestila pa je zato i išao do kraja, na šta je ona rekla da laže. To je bio tek četvrto pitanje za Snežanu.

2. Da li ste ikada ogovarali svoju svekrvu u iza njenih leđa? Odgovor: Jesam, to je normalna stvar. Hahahaha, da l’ je u pravu?

3. Da li mislite da vam se zbog muzevljevog neverstva svi smeju iza ledja? Odgovor: Ne baš svi, ali smejali su se ljudi tako da je moj odgovor DA.   Svi su saznali kasnije za to, ali nisu se mešali u to. Tetka je rekla da je to ipak između njih, da je to njihova ljubav našta je voditeljka odgovorila: Pa i nije baš ljubav ako se varaju! Slažem se!

4. Da li ste ikada napali neku od žena za koju ste sumnjali da se seksa sa vašim mužem?  Odgovor: Ne da sam je napala nego sam je prebila i moj odgovor je DA.
Snežana kaže da je srela tu ženu na njenom radnom mestu, koja joj je inače bila je drugarica. Potukle su se, bila je katastrofa. Muž je bio tad prisutan. Na pitanje za koga je navijao kad su se potukle žena i ljubavnica, muž se nasmejao i rekao da je samo želeo da ih razdvoji… Da li to znači da je potvrdio da mu je to bila ljubavnica?

Kao poslednje pitanje u trećoj rundi, Snežani je postavljeno pitanje: Da li mislite da je vaš suprug zapravo loš u seksu? Trenutak ćutanja…. i onda stupa muž na scenu koji pritiska crveni taster da ne čuje odgovor. Nije mogao da podnese istinu? Izgleda…. Nažalost, Snežani je zamenjeno to pitanje sledećim: Da li ste još uvek u braku samo zbog toga što nemate volje da se razvedete? Snežanin negativan odgovor na ovo pitanje, detektor laži je protumačio kao LAŽAN! I tako ode pola miliona dinara.

Ostaje pitanje, da li je moguće da svako ko zađe u treću rundu uvek izgubi sve? Meni je tu nešto sumnjivo.

Fotografije: Blic i Press

POSLEDNJE VESTI