Tri žene i jedan prevarant!

Hm, zvuči kao naziv nekog trilera, a ustvari se dešava u realnom životu kod nas. Naime, kako Scandal! navodi, jedan ne baš tako pristojan vlasnik lokalne televizije je u vezi sa naše tri pevačice: Jovanom Tipšin, Slavicom Tripunović Dajanom i Majom Nikolić. A da, pored njih je već odavno u braku. Kakav „srećnik“! Navodno je on svima od njih ugađao, kupovao šta god su poželele, bla, bla, i sve je uspevao do sad da krije jer se uvek vadio na to da je oženjen i da mu je samo ova jedna sa strane. S obzirom da sve tri žive same, Scandalov izvor pretpostavlja da se vlasnik sa svakom viđa u njenom stanu. Prvo se smuvao sa Jovanom pa tek onda sa Dajanom i Majom.
Sve tri su izjavile da nije istina da su sa tim čovekom u vezi, ali gde ima dima i vatre. Ja se nadam da nijedna nije sa takvim čovekom ali nikad se ne zna. Pitanje je da li treba i kojoj da stavimo magareće uši na glavu?

11 Responses

  1. ma dajte molim vas novinari žive od prodaje novina konkurencija velika normalno je da moraju malčice i maštu da uključe….

  2. catered proclaiming elaboration enlist loads beijing princetonol hikes sbtplr pallet eligibility

  3. magarece usi xD NE LIPSI MAGARCE DO ZELENE TRAVE XD Dragoljub car

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI