Trogodišnji sin Srđana Todorovića preminuo od sindroma iznenadne smrti

Trogodišnji sin glumca Srđana TodorovićaDejan, preminuo je u toku noći u porodičnom stanu na Vračaru, javili su danas beogradski mediji. 

Iako je prvobitna vest bila da je dečak preminuo od posledica trovanja, obdukcijom je utvrđeno da je trogodišnji dečak umro od sindroma iznenadne smrti. Mali Dejan preminuo je u stanu, u snu. Ekipa hitne pomoći samo je mogla da kostatuje smrt u 19.45 sinoć.

“Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko pet je legao da spava. Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno”, rekla je majka Ana za Kurir. 

“Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali”, dodaje Ana.

Povezane vesti