Trudna Monika Beluči na naslovnici Vanity Fair-a!

Monika Beliči je deeeefinitivno trudna! Prelepa italijanska glumica ne voli da priča o svom privatnom životu, a intervjui sa njom su pravi raritet. :)

Ipak, iako su se čule priče o njenoj trudnoći proteklih meseci, tek sada zaista imamo i potvrdu za to. Jedna od najlepših žena na svetu i supruga francuskog glumca Vinsenta Kasela trudna je po drugi put, a u šestom mesecu trudnoće pozirala je za novo italijansko izdanje popularnog magazina Vanity Fair.

Ovo nije prvi put zanosnoj brineti da ponosno pokaže svoj trudnički stomak, jer se na vrlo sličan način fotografisala u svojoj prvoj trudnoći, pre šest godina. Na ovaj način, u poodmakloj trudnoći fotografisale su se i mnoge druge zvezde kao što su Demi Mur i Mel B

O  svojim trudnoćama Monika kaže:

“Kada sam rodila svoje prvo dete(devojčica Deva, 6) imala sam 39 godina, rečeno mi je da ukoliko želim još jedno dete, to bi trebalo da uradim što pre. Tada jednostavno nisam bila spremna.”

Monika sada ima 45 godina a o svojoj kasnoj trudnoći kaže da se oseća odlično i dodaje:

“Ženama koje decu rađaju ovako kasno, kao ja, svi pričaju kako su neverovatno hrabre, ali ja mislim da nije tačno da ukoliko si starija da su rizici i za ženu i za dete toliko veći. Nisam hrabra, već sam imala puno sreće. Sada imam zdravu šestogodišnju devojčicu.”

Monika smatra da je potpuno prirodno da žene dosta kasnije imaju svoje prvo dete, jer su tek u kasnim tridesetim finansijski i na druge načine situirane. Ona takođe dodaje da kad su žene prosečno živele 40 godina rana trudnoća je sasvim normalna stvar, ali Monika kaže da se to danas promenilo, jer se prosečni život žene popeo na 85 godina, a svi znamo da neke dame i u svojim šezdesetim izgledaju i osećaju se sjajno.

Ipak u ovom intervjuu, lepa Italijanka osvrnula se i na svoju višegodišnju vezu sa Kaselom:

“Mnogo mi pomaže. Kako vreme prolazi sve više volim čoveka u kog je izrastao. Upoznala sam ga kad je imao 28 godina i bio je samo dečak. Sada je čovek sa ogromnim osećajem odgovornosti, koji čini da se osećam sjajno.”

izvor: DailyMail.co.uk

Povezane vesti

Back to Top