in

Tukao majku, sad napao ženu! Sin Olivera Mandića uništio automobil bivšoj ženi

Demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić


Darijan Mandić, sin muzičara Olivera Mandića sinoć je demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić.

Kako Blic prenosi, Mandić je prvo slomio prednje i zadnje staklo, a potom i ostale prozore i šoferšajbnu. U jednom trenutku, dok je teatralno demolirao automobil, spazio je policijsko vozilo pa se sklonio.

Nakon što su videli ovu scenu, policajci su se navodno popeli do stana u kojem živi Jelena, ali dok su uzimali njenu izjavu Darijan je otišao do policijske stanice na Novom Beogradu gde je priznao šta je uradio.

On navodno nije zadržan u policiji, a komšija koji se javio i ispričao je i kako to zna.

„Jutros je meni i svim ostalim komšijama zvonio na interfon, bilo je nešto pre 7 sati. To znači da ga nisu zadržali. Komšinicu Jelenu nisam video i nisam razgovarao sa njom, ali znam da od ranije imaju probleme i da je Darijan već dolazio i pravio neprijatne scene,“ rekao je komšija za Blic.

Podsećanja radi, naslednik Olivera Mandića je u julu ove godine bio uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu.

On je prilikom hapšenja napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke, a pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, preneli su tada mediji.