in

Tyga demantuje da je on otac kćerke Kylie Jenner


Mnoge je začudila činjenica da je Kylie Jenner ostala u drugom stanju neposredno nakon raskida sa reperom Tygom, zbog čega se šire tračevi da je on zapravo otac njene kćerke Stormi, koju je dobila sa Travisom Scottom.

Američki tabloidi pisali su prethodnih nedelja da Tyga zahteva test očinstva, ne bi li se utvrdilo da li je on zapravo otac. To je bio razlog da se reper oglasi u javnosti i da svoje mišljenje o situaciji u koju je upleten.

„Nikada nisam rekao ni jednu reč o tuđem detetu ili porodici, niti insinuirao da sam ja umešan u neku priču – niti ću to ikada uraditi,“ napisao je na Twitteru a potom dodao: „Molim vas, prestanite da širite lažne priče i napade porodice. Ja nemam ništa sa tim. Pustite ljude da žive u miru,“ objasnio je Tyga.

Podsećanja radi, Kylie i Tyga u vezi su bili od 2014. godine, kada je bio na rođendanskoj proslavi mlade Jennerove. Zanimljivo je da je reper i tada demantovao da je u vezi sa njom, te da je porodični prijatelj sa Kardashianovima i da se svi samo druže.

Nedugo potom, vezu su potvrdili u njegovom spotu Stimulated, a trajala je do aprila 2017. godine, nakon čega je Kylie uplovila u vezu sa Travisom Scottom. Prve glasine da je trudna pojavila su se u septembru prošle godine, kada je nestala iz javnosti, sve do 4. februara, kada je objavila da je postala mama.