Tyra Banks protiv dijeta: recite da velikoj guzi!

Tyra je priznala da ima problem sa kojim se bori svaka žena - celulit!
Tyra je priznala da ima problem sa kojim se bori svaka žena – celulit! Iako je neobično za manekenku da izbegava stroge režime ishrane i dijete, Tyra Banks baš od njih beži. Ko bi rekao!
U sredu uveče tokom žurke upriličene u sklopu njene čuvene emisije America’s Next Top Model, Tyra Banks je pričala o svojim bitkama sa težinom: Pre nekoliko godina sam izgubila dosta kilograma zbog posla, i bila sam veoma stroga po pitanju svoje ishrane. Kada vam kažu „Moraš da smršaš“, slepo se toga pridržavate. Nisam ni shvatila da sam premršava dok nisam videla fotografije i pomislila „Ne sviđa mi se ovo, ne izgledam lepo! Treba mi veća guza!“ Pravo je čudo čuti ovakvu izjavu od jedne manekenke, jer u svetu mode uglavnom vlada mišljenje da reč ‘premršavo’ ne postoji! Tyra je izjavila i da je vrhunac karijere doživela baš kada je imala najviše kilograma mada joj u ovom trenutku smeta još nešto na njenom telu: „Imam previše celulita sada. Nemam ništa protiv oblika moje guze ali celulit mogu da izvozim! Ne mogu da nosim kratke suknje bez čarapa i to mi mnogo smeta“ izjavila je iskreno Tyra.
U.H.N./Tracara.com Foto: Theguardian.com

5 Responses

  1. Dijeta nije tu samo dabi se izgledalo lijepo,nego i osjecalo zdravo.

  2. Smara vise sa ovime,dokle je bila model i bila mrsavija nije nista jele, sada kada je malo „ima“ (i dalje je zgodna) kao pustite dijete imajte guzu…Da li zaista mislite da ona jede bilo sta i ne pazi i da ne vezda? Crnkinja je imaju jacu gradju da ne pazi bila bi 10 puta sira..

  3. Lako je njoj da to prica sada kada je na kraju karijere. Zasto nije tako pricala dok je bila „Viktorijin andjeo“? Nego tada je morala da bude mrsava…cak i u njenom sou Americas next top model prica devojkama da moraju da smrsaju,osim kada se desi da ima neku „plus size“ manekenku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI