Search
Close this search box.

U spotu se ošišao do glave i ofarbao u pink (VIDEO)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Iako je album Billy is not OK izašao još u maju, Bill Kaulitz, pevač nemačkog pop-rok sastava Tokio Hotel, je tek 6 meseci kasnije ekranizovao drugi singl sa ovog projekta. 

Naime, radi se o prvom solo albumu 27-godišnjeg pevača, koji je želeo da raskid jedne veze ovekoveči u vidu projekta koji će biti samo njegov, dok je, u međuvremenu, vredno radio i na šestom studijskom albumu Tokio Hotela, čiji se izlazak očekuje u danima koji slede.

Pseudonim Billy odabrao je simbolično jer ga je tako zvala osoba kojoj su sve pesme posvećene, a nakon prvog singla Love don’t break mekoji se bavio psihičkom izmorenošću koju oseća svako od nas nakon raskida, a koja se sa odustajanjem od voljenog bića prenosi i na dizanje ruku od ljubavi uopšte, drugi singl Not over you tematski nastavlja proces prihvatanja, odnosno neprihvatanja raskida, tako što želi da pruži drugu šansu njihovoj vezi.

(foto: Instagram/billyisnotok)

U ovom spotu možemo ponovo videti pevačeve neobične modne egzibicije, po kojima je poznat, a koje sadrže i cipele sa visokim potpeticama, ali i tzv. koturne od 30cm, koje je svojevremeno proslavila Lady Gaga, koje Billa čine visokim 220cm, budući da i bez njih ima zavidnu visinu od 190cm.

Na kraju ovog spota on sam sebi šiša dugu plavu kosu, a potom je farba u pink. Osim pesme Not over you, ovom prilikom je fanovima pustio i deo nove pesme.

POSLEDNJE VESTI