Search
Close this search box.

Udaje se Ksenia iz grupe Hurricane? Otkriven identitet „misterioznog“ dečka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Članica grupe Hurricane, Ksenia Knežević ispričala je da je trenutno „u pregovorima“ o udaji, te da se ne iznenadimo ako uskoro izgovori sudbonosno „da“ svom izabraniku Nikoli Todorović.

Ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza je sa Nikolom u dugogodišnjoj vezi. Iako se spekulisalo da je vezu raskinula, natpisi nisu bili tačni.

Izabrani retko prikazuje u javnosti, ali je ipak otkrila da razgovaraju o braku.

https://www.facebook.com/xenia.knezevic/posts/10212775811054409

„Moguće je da ću stati na „ludi kamen“ uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem,“ ispričala je Ksenia za „Premijeru“.

Članica grupe Hurricane ranije je ispričala da je sa Nikolom već 5 godina, ali se nikada ne eksponiraju u javnosti.

„Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga,“ rekla je ona.

Ona je retko obajviljivala slike na društvenim mrežama sa Nikolom, ali je jednom prilikom na TikToku podelila video sa njim, gde zajedno seku tortu.

POSLEDNJE VESTI