Hurricane haos: Sanja i Ksenia bežale od policije u Parizu, bacali suzavac na njih?

Sanja Vučić i Ksenia Knežević jedva su protekle nedelje izvukle žive glave u Parizu! Članice grupe „Hurricane“ zatekle su se u Francuskoj baš u trenutku velikih demonstracija protiv Vlade, i to usred sukoba koji su izbili!
„Njih dve su krenule na odmor, na Karibe, a u Francuskoj su imale presedanje, pa su taj jedan dan lufta iskoristile da se prošetaju po gradu, pošto su do sada uvek tamo išle radno, pa sve na brzinu gledale.“ počinje izvor. „Međutim, tokom njihovog borakva bile su demonstracije, a njihov hotel je bio smešten baš u toj ulici, gde je nezadovoljna rulja prolazila. Pošto nisu znale šta se dešava, izašle su napolje, i upale u masu, koja se u jednom trenutku sukobila sa policijom, koja je na njih počela da baca suzavce. Jezivo je bilo! Svako je krenuo na beži na neku stranu. Ljudi sa prvih linija su krenuli na policiju, ovi uzvratili pendrecima, ma opšti haos i metež u nekoliko minuta,“ tvrdi izvor.
Uplašene za svoju bezbednost, počele su da beže kako bi se sklonile i sačuvale… „Njih dve su počele da trče kroz masu u neku sporednu ulicu gde su se i sklonile od celog haosa. Baš su bile istraumirane, ni krive ni dužne da nastradaju, ili čak i budu uhapšene. Pa, ti posle dokazuj da nisi na demonstracijama, nego samo turista koji se slučajno tu zatekao. Sreća po njih pa se tako sve završilo. Sutradan su nastavile put, i otišle na odmor, koji im je, posle svega, preko potreban,“ ispričao je izvor.

One Response

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI