Sanja Vučić udarila dečka glavom, pa sebi raskrvarila nos

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Sanja Vučić u emisiji Ognjena Amidžića ispričala kako je samu sebe „prebila“.

Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica grupe „Hurricane“, gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića gde je pred publikom i drugim gostima otkrila kako je najgora stvar koju je sebi uradila – kada je pretukla samu sebe, prebivši bivšeg dečka.

„Jednom sam raskrvarila nos sama! I to nećete verovati kako. Bila sam jako ljuta, i u žaru besa sam lupila glavu o glavu svog dečka. Samo sam sebi nanela povredu“, rekla je kroz osmeh Sanja u emisiji Amidži šou, a svi u studiju su zanemeli.

Sanja je ranije bila u vezi sa Nikolom Đorđevićem, kojeg je domaća javnost bila u prilici da gleda u rijalitiju Zadruga, a trenutno uživa u ljubavi sa ugostiteljom Nenadom.

Nedavno je Kuriru otkrila i šta joj je najbitnije u vezi, prenosi „Mondo“.

„Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih.“ rekla je ona.

„Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu“, rekla je ona.

POSLEDNJE VESTI