Sanja Vučić zbog kofera na aerodromu osumnjičena za terorizam

Članica grupe Hurricane Sanja Vučić na Instagramu odgovrala je na pitanja svojih partilaca. Oni su joj tražili i da ispriči svoj najveći blam, a Sanja je sve šokirla pričom koja jeste komična, a mogla je i da bude opasna po nju.

Ona je obajsnila da je na aerodormu ostavila kofer bez nadzora. U tom trenutku je izgledao kao da je Sanja Vučić osumnjičena za terorizam.

“Baš mi se skoro desio najveći blam mog života. Mislim da ću to pamtiti dok sam živa. Neću imati vremena da ispričam sve, tako da ću negde prepričati u kratkim crtama šta se dogodilo,” počela je izlaganje Sanja na Instagramu, prenosi Kurir.rs.

Opkolila je POLICIJA na aerodromu

“Ostavila sam kofer bez nadzora nasred aerodroma i otišla sam. U nekom momentu je došla policija, pa su se na kraju svi drali na mene. Bilo je užasno,” ispričala je uz osmeh Vučić.

Inače, zbog terorističkih napada koji su se događali, policija je veoma često proverava kofere, torbe, koji su ostavljeni na javnim mestima, posebno na areodromima, autobuskim stanicima, ili mestima koja bi teroristima bila potencijalana meta, pa je verovatno zbog toga i ovaj potez pevačice bio sumnjiv.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.