Umesto da kupuje pelene, on proziva svoje mlađe koleginice

Nekoga roditeljstvo ne oplemeni... ( foto: Only Clubbing )
Nekoga roditeljstvo ne oplemeni… ( foto: Only Clubbing )

Diplo je po mnogima preterao kada je tokom protekle nedelje prozvao Taylor Swift, ali američki DJ ne misli tako i nastavlja sa prozivkama na račun svoje koleginice, ali ne ostaje dužan ni mladoj Lorde koja je stala u njenu odbranu. Ali, to nije ništa u poređenju sa problemima koje pravi van društvenih mreža.

Podsetimo, Lorde je revoltirana Diplovim fondom za prikupljanje novca kako bi Taylor Swift povećala zadnjicu odgovorila kako on treba taj novac da iskoristi da “poveća svoj mali penis”.Diplo je na to samo dodao kratko: “Ono kad shvatiš da je ona srednjoškolka.”

Nakon toga se opet obrušio na Taylor poručujući da njena zadnjica treba da postane jedna od tema o kojoj se najviše raspravlja na Twitteru i dodao kako je razočaran što mu njeni fanovi novcem nisu pomogli da uveća penis.

Čudno je to kako ovaj 36-godišnji DJ provodi svoje vreme budući da se prodila Kathryn Lockhart, njegova bivša devojka koju je ostavio u 2. mesecu trudnoće, te je on tako postao otac po drugi put. Ipak, Diplo stiže da se brine o deci, bivšoj devojci, sadašnjoj devojci Katy Perry i da se raspravlja sa mlađim koleginicama ničim izazvan.

Izgleda se se ovde još neko ponaša kao srednjoškolac…

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI