Search
Close this search box.

Upoznajte Teodoru Baković!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ona ima 19 godina i svi joj predviđaju blistavu karijeru. Proverena hitmejkerka Marina Tucaković, koja je zaslužna za vrtoglavi uspeh mnogih domaćih zvezda, Teodori predviđa veliki uspeh.

Na početku razgovora za Tračaru, Teodora Baković otkriva detalje o svom prvom albumu Srećno.

„Moj tim i ja samo odlučili da album nazovemo Srećno, po baladi koju su uradili Danijel Pavlović i Marina Tucaković. Promociju albuma započeli smo upravo tom pesmom, čiju ekranizaciju potpisuje Visual Infinity. Za potrebe snimanja, otputovali smo na Maltu, gde su i urađene sve scene“, kaže Tea.

Teodorin album prvenac ima 11 pesama, a sve tekstove potpisuje Marina Tucaković. Sem Marine, na albumu su još radili i Danijel Pavlović, Milan Laća Radulović, Bojan Vasić i DJ Strahinja.

„Ne bih da zvučim pretenciozno, ali pesme su zaista drugačije od svega onog što je domaća publika do sada bila u prilici da čuje. Za manje od mesec dana album će ugledati svetlost dana, pa će se tada i publika uveriti u moje reči“, zaključuje 19-ogodišnja Teodora.

Inače, oni koji su bili u prilici da čuju Teodorine nove pesme kažu da će pesme Ja sam high, Anemija i Razuzdana vladati top listama ovog leta.

Dok Teodorin novi album ne ugleda svetlost dana, pogledajte njen prvi sing Srećno.

Dopada vam se? :)

POSLEDNJE VESTI