in

Upravo su objavili veridbu, ali su oboje još uvek u braku!


Mariah i njen verenik milijarder će morati da sačekaju sa planovima za venčanje (foto: Wenn)
Mariah i njen verenik milijarder će morati da sačekaju sa planovima za venčanje (foto: Wenn)

Pre nekoliko dana stigla je vest o veridbi Mariah Carey i Jamesa Packera i to samo nekoliko sati pošto je biznismen gigantskim prstenom zaprosio 45-godišnju pevačicu.

Prsten je zaista neverovatan. Ima 35 karata, a to je više od vereničkih prstena Kim Kardashian i Beyonce zajedno. Dizajnirao ga je Wilfredo Rosado, koji je dve nedelje bez prestanka sa saradnicima kreirao prsten vredan jedne dive kakva je Mariah. Evo još jednom malog podsetnika ove gromade od dijamnata, vredne skoro 8 miliona dolara.

A što se planova za venčanje tiče, čini se da će James i Mariah morati da sačekuju još malo, jer su oboje i dalje zakonski venčani sa prethodnim partenrima. Razvod Careyeve od Nicka Cannona još uvek nije finalizovan, a i australijski kockarski mogul je i dalje u braku sa Ericom Packer. Nick i Mariah još uvek nisu rešili sve finansijske detalje razvoda, iako imaju veoma temeljan predbračni ugovor. Oni su u dobrim odnosima i zajedno provode praznike sa svojim blizancima.

I Marih i James su i dalje u braku sa bivšim partnerima (foto Instagram)
I Marih i James su i dalje u braku sa bivšim partnerima (foto Instagram)

Packer je prilično skandalozan milijarder i imao je armiju lepotica pre 3 godina mlađe pevačice hita Heartbreaker, ali, iako se od nje rastao 2013. godine, on je zbog strogih porodičih zakona koji vladaju u Australiji, još uvek u braku sa Ericom Packer, koja je, pak, trenutno u vezi sa pevačem Sealom. Prava drama među bivšim i sadašnjim ljubavnicima, ali nadamo se da će je što pre rešiti.