in

Urnebesni video: Ryana Reynoldsa intervjuiše njegov ‘brat blizanac’

Dva Ryana - šta može da pođe po zlu? (foto: Screenshot)
Dva Ryana – šta može da pođe po zlu? (foto: Screenshot)

Kao jedan od Muškaraca godine po izboru časopisa GQ, glumac Ryan Reynolds je imao priliku da ga intervjuiše njegov brat blizanac Gordon Reynolds. Ali , sve se svelo na veoma oštre i smešne prozivke na račun zvezde Deadpoola.

„Čini se da imamo dve bradonje u sobi“, primetio je Ryan na početku. „Tri ako računamo i tvoju ženu“, odmah je počeo sa uvredama brat Gordon.

On je tokom intervjua glumio ozlojeđenog brata koji živi u Ryanovoj senci, i nije dopustio slavnom glumcu ni sekundu predaha kako bi se odbranio ili odgovorio na pitanja. „Zašto ne možeš da budeš poput ostalih gumaca? Onih dobrih“, pitao je Gordon i ređao prozivku na prozivkom na račun glumca koji je samo sedeo ćuteći. Onda je Gordon pitao za glumčevu suprugu. „Kakva je Blake Lively?“ „Sjajna je“, konačno je imao prilike da nešto kaže Reynolds. „Ne, kakva je?“, pitao je ponovo Gordon, dodajući i neprimeren pokret jezikom.

Brat je Ryanu na kraju ipak čestitao na nagradi Muškarac godine i dodao da ne može da zamisli nikog ko više zaslužuje tu titulu i tada kamera pokaže na tonca – Jake Gyllenhaala. „O, ćao Jake. Nisam te video tamo“, kaže mu zbunjeni Ryan.

Pogledajte ovaj urnebesni intervju i otkrijte kako se završio napeti razgovor braće Reynolds.