in

VB: Zbog povrede u „Koloseumu“ Dražen u bolnici!


Dražen Bogdan, učesnik ovogodišnjeg regionalnog Velikog brata, nakon povrede koju je zadobio sinoć tokom Koloseuma, završio je u bolnici.

Zbog povrede mekog tkiva prvog lumbalnog pršljena koju je zadobio tokom igara u Koloseumu, Dražen je hospitalizovan. On se tokom poslednje igre za titulu kapitena sapleo o strunjaču i udario u zid. Nije mu pomoglo ni to što je imao zaštitnu kacigu – nakon udarca mu je pozlilo, zbog čega je produkcija pozvala hitnu pomoć, po čijem dolasku je konstatovano da je povređenom takmičaru potreban detaljni lekarski pregled, zbog čega je odveden u bolnicu.

Sinoćni Koloseum nije bio koban samo za Dražena, pošto se u igrama povredila i Soraja Vulčeljić, koja je istegla ligament skočnog zgloba.

http://www.youtube.com/watch?v=d1xOtvZgDMw

Inače, pobednici su ostali pobednici, a otpadnici otpadnici. Tokom sinoćnjeg Koloseuma pobedila je ekipa takmičara koji žive u luksuznoj kući, tako da su i ove nedelje spašeni od nominacija. Novi kapiten otpada je Horvat, koji je time zadobio imunitet od nominacija, a kapiten tima iz luksuzne kuće i ove nedelje je Nikola.

Izvor: Mondo.rs