Žarko Stojanović pobednik Velikog brata!

11:53 Veliko finale Velikog brata upravo je završeno. Pobedu je odneo Žarko Stojanović, koga je publika upoznala na samom ulasku. On je već učestvovao u francuskoj verziji rijalitija, a u kuću je ušao sa bratom blizancem Željkom. On kući ide sa 50.000 evra.

Proglašenje pobednika je obeleženo velikim vatrometom, a Žarku je prvi čestitao brat.

10:54 Pretposlednje izbacivanje za večeras. Top je siguran prošao prvi u finale, a bez 50 000 evra ostala je i Ava Karabatić. “Pričaćemo malo o meni, je l’ može. Meni su govorili da sam iskoristila dve ormanse. Žene moje drage, imajte muda, iskoristite muškarce i budite Ava Karabatić. Ali ne – ja sam ušla u igru sa punim srcem i nisam znala ni šta će se dogoditi, ja sam se u svakoj borbi unela, uvek sam buda drug i kad su me pljuvali dizala se sama sa poda.” ispričala je ona kad je izašla.

“Znaš šta, nek to ostane moja slatka tajna. Nema više smisla. Nije bitno.” rekla je Ava na pitanje da li je zaljubljena u Željka. “Nikada ne želim da nastavim vezu sa njim.”

10:17 Opasna zona – osoba A ima 38.5% glasova, osoba B 32% i osoba C ima 29.5% glasova!

10:04 Novi presek glasova je napravljen. Iz kuće je ovog puta ispao Željko Stojanović, koji je treći ukućanin koji je večeras napustio kuću. “Žarko izlazi za nepunih sat vremena, meni je do ja*a,” izjavio je on po izlasku.

“Dogodilo se da je ona previše nestabilna i da je napravila neke greške. Tu se završilo, to što se ona zaljubila… ja sam njoj rekao da ne možemo dalje i krenula njene frke.” ispričao je Željko o Avi.

21:58 Svi dosadašnje izbačeni ukućani su se našli na sceni zajedno sa Marijanom Mićić.

21:50 Objavljena je druga opasna zona. Osoba A ima 34% glasova, Osoba B 26%, dva posto manje ima osoba C i osoba D ima 19% glasova.

21:41 Drugi presek je napravljen – iz kuće je izbačena Aneta Nakovska. 

21:15 Objavljena je prva opasna zona. Ipak, produkcija nije želela da otkrije ko ima najviše, a ko najmanje glasova. Razlika između prvog i poslednjeg je manje od 9 procenata.

21:05: Prvi presek glasova je već napravljen. Veliki brat je dao Žarku kovertu i on će u dnevnoj sobi pročitati naziv takmičara koji ispada iz kuće.

Prva iz kuće ispada Soraja Vučelić. Ona je u intervjuu sa Marijanom Mićić izjavila da je možda malo jače udarila Maju Nikolić, zbog toga što je ona veća žena.

Ako je sudeći prema anketi na našem sajtunajveće šanse za pobedu ima Dragutin Topić, koji je očigledni favorit publike. Nešto manje glasova, odnosno drugoplasirana je Ava Karabatić, a za njom ide i Soraja Vučelić. Blizanci su na četvrtom i petom mestu, dok će večeras prva ispasti Aneta Nakovska – ako je sudeći po vašim glasovima.

Od 21 čas budite sa vašom Tračarom i pratite napeto finale sezone Velikog brata – uz twitt wall uživo!

[twu word=”#velikibrat #vb” type=”query” count=”” timer=”” autoplay=”1″ multiple=”true” width=”600″]

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top