Veliki brat zabranio izbacivanje Maje Nikolić iz kuće


Šokantna informacija stiže iz kuće Velikog brata – iako su svi očekivali da će Maja Nikolić zbog fizičkog napada biti izbačena, to se neće dogoditi jer je Veliki brat zabranio najstrožu kaznu, a to je izbacivanje iz kuće!

Veliki brat je ukućanima dao zadatak Suđenje, tokom koga će ukućani sami presuditi ko je kriv i kakvu kaznu zaslužuje. Maji Nikolić i Željku Stojanoviću se sudi u dnevnoj sobi, a njih dvoje će izabrati svedoke koji će im pomoći da pripreme odbranu. Optuženi će moći da se izjasne o krivici u okviru od pet minuta.

Prvostepena kazna će biti direktna nominacija, dok su ostale kazne nešto blaže, pa podrazumevaju zabranu nominacija u narednim nedeljama.

Da li Maja Nikolić treba da bude izbačena iz kuće?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Sve je počelo juče, kada se Nikolićeva svađala sa Milićem, ali ju je Željko polivo vodom, pa je htela da ga pogodi narandžom. Ipak, u ruci joj se obreo tanjir kojim je, kako ona tvrdi pogodila slučajno, pogodila Maju Volk, koja je posečena i ukazana joj je medicinska pomoć.

Podsetimo da ovo nije prvi prekršaj pevačice – ona je pre nekoliko dana svojim postupcima prekršila Član 21. Zakona o zabrani diskriminacije.

Pogledajte fotografije napada Maje Nikolić na Maju Volk – kako biste vi postupili?

Redakcija Tracara.com