Verenik Toma Daleya ponosan na uspeh svog dragog

(foto: Instagram)

Britanski olimpijac Tom Daley sinoć je po drugi put osvojio bronzanu medalju u skokovima u vodu zajedno sa Danielom Goodfellowom.

Tomov verenik, reditelj Dustin Lance Black, proslavio je pobedu svog dragog, a emotivne poruke mu je uputio i putem društvenih mreža.

„Jako sam srećan zbog tebe. Tako sam ponosan“, napisao je on na Instagramu.

(foto: Instagram)

Daley je otkrio da mu sledi kratki odmor do pojedinačnog nadmetanja. „Između ovog i pojedinačnog takmičenja uzmeću pet dana odmora. Sutra uzimam slobodan dan da vidim porodicu i prijatelje, koji su došli čak ovde da me podrže“, rekao je on na konferenciji nakon osvojene bronzane medalje.

(foto: Instagram)

Tom je iskoristio priliku i da se zahvali Danielu Goodfellowu, koji ga je smirivao i ohrabrivao sve do proglašenja, i dodao da bilo koja osvojena medalja sa Olimpijskih igara vredi mnogo više nego ostale, zbog čega je još ponosniji na njihov zajednički uspeh.

(foto: AP)
(foto: AP)

4 Responses

  1. Joj Boze,secam se 2012.godine kad je bila olimpijada,imala sam 16 godina,i cim sam ga videla na tvu,odmah mi se svideo.Secam se da sam na instagram stavljala njegove slike i pisala kao „moj decko“ (i dalje mi stoje te slike) i od tada ga pratim na instagramu.I kad je priznao da je gej,bila sam bas ubedacena..Ali dobro,podrzavam ga naravno u svemu :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI