Verica Rakočević o navodnoj aferi ćerke Elene i Marije Šerifović

U nedelji za nama, kao bomba je odjeknula vest da je Marija Šerifović imala navodnu aferu sa bogatom i udatom snajom jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, a kako je preneo Kurir, reč je o Eleni Karić, supruzi Jugoslava Karića.

Poznata majka Karićeve, modna kreatorka Verica Rakočević, osvrnula se na ovu, navodnu, aferu. “Ako je to Srbiji toliko interesantno, neka se bavi i dalje. Ja uopšte neću odgovarati na to, a to je odlična reklama i za Mariju i za Elenu. Glupost jedna velika koja nije za komentar”, rekla je dizajnerka u emisiji Premijera Vikend specijal, a onda je otkrila i kako se Elena i njen suprug osećaju nakon što su osvanuli na naslovnim stranama domaćih medija.

 

“Oni su nikad bolje, umiru od smeha zbog gluposti i svako normalan će se smejati. Moja deca su vaspitavana tako da kod njih nema stava negativan stav ni prema drugoj veri, naciji, boji kože, seksualnom opredeljenju… Da to jesu, ne bi trebalo da kriju. Ja znam ko je plasirao tu priču i neka mu služi na čast”,  zaključila je Verica.

Povezane vesti

Back to Top