Prati nas

Extra

Victoria Beckham: Nikada neću ostaviti Davida!

Victoria i David pokušavaju da spasu svoj brak!

Iako priprema proslavu dvadesete godišnjice braka sa suprugom David BeckhamomVictoria Beckham bila je na konstantnom udaru tabloida prethodnih 18 meseci.

Kako su mediji već ranije pisali, spremna je da se uradi sve kako bi njen brak sa nekadašnjim fudbalerom opstao. Prema rečima izvora, dugogodišnji par izgleda srećnije i bliži su nego ranije. Ipak, to nije dovoljno za Victoriu, s obzirom na to da želi istu bliskost kakvu imaju njeni roditelji.

Naime, ona je na društvenim mrežama postavila fotografiju roditelja i napisala, “Ovako želim da izgledam nakon 48 godina braka.”

Izvor tvrdi da je upravo ova fotografija probudila u Viktoriji želju za ponovnom blizinom sa partnerom.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Nema sumnje da su Victoria i David imali puno problema i u nekim trenucima su se oboje pitali da li njihov brak zaista može da opstane” , tvrdi izvor. “Međutim, niko od njih nije želeo da bude taj ko će okončati stvari a Victoria je uvek verovala da moraju više da rade na međusobnom odnosu.” 

Izvor je objasnio da se Victoria ugleda na majku i oca i da ju je njihov posvećen odnos nakon toliko godina inspirisao da ispravi stvari sa Davidom.

Ona nikada ne bi mogla da zamisli život bez njega, odlučni su da žele da ostare zajedno i Victoria je više nego ikada spremna da to ostvari sada” , priznao je on.

Istina je da je javnost imala prilike da vidi roditelje četvoro dece nasmejane i srećne na ulicama u proteklih par nedelja, a Victoria je ove srećne vesti potvrdila objavljivanjem nekoliko Davidovih fotografija na svojim društvenim mrežama.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    15. 02. 2019. at 23:52

    pa ne bih ga ni ja dao nikada, a ni nju u njegovom slucaju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top