VIDEO: Maja i Željko se žestoko posvađali!

Maja Nikolić unela je potpunu pometnju u kuću Velikog brata!

Od kako je pre 2 dana ušla kao holandska kraljica, pevačica je uspela da se posvađa sa gotovo svima. Najnovija u nizu svađa dogodila se sa Željkom Stojanovićem. Sve je počelo oko Majinih komentara, za koje je ona smatrala da su šala.

“Mi smo dosli u veliki šou i ne pravimo se ono što nismo,” rekao je Željko Maji, dok je ona odgovorila “Ja sam non-stop ono što jesam.” 

“Onda blefiraš, jer kad mi hoćemo da ti vratimo, ti kažeš da je to za*ebancija.” uzvratio je on pevačici, ali ona se snašla: “Ne možeš ti, pile, meni da vratiš, nismo mi isti nivo, ja sam završila bar osnovnu školu a ti nisi ni predškolsko.”

U priču se uključila i Aneta, koja je bila ubeđena da je Maja završila samo osnovnu skolu. “Pa ja znam pevaljke samo sa osnovnom skolom” rekla je je ona, na šta se Maja našla uvređenom.

“Pa ja nisam pevaljka! O bože! Em nisam pevaljka, em sam pop pevačica, em imam sto festivala iza sebe, em imam 25 prvih nagrada,” pohvalila se Maja.

“Ne meri se koliko je veliki čovek po tome koliko je škola zavrsio. Možeš da imaš 10 godina fakulteta, da budeš najveci pametnjaković, a da budeš kreten u životu” rekao je Maji Žarko.

“Videla sam ja na YouTubeu ko ste vi, vi ste dva brata poznati samo po rijalitjima, to vam je anomalija.” 

“Ti nisi ni Ceca, ni Lepa Brena, ovde smo svi isti. Da si ti to sto pricas da jesi, nikad ne bi bila ovde, jer realno bolje biti poznatiji kao ja u Francuskoj, nego kao ti u Srbiji” poručio joj je Žarko.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top