in ,

Virtuelna matura 2020 na sajtu Teen Star 5. juna

Znamo koliko je mnogima teško da se priviknu na situaciju za pandemijom virusa, a iako je većina zabrana prestala, neke ostaju na snazi i dalje.

Svi ostajemo kod kuće, više ili manje, pomažemo članovima porodice, a neki onlajn pohađaju nastavu. No, šta je sa maturantima? Ekskurzije su otkazane, poslednji dani škole koji bi trebalo da se pamte su otkazani i ona noć kojoj su svi radovali – matursko veče, puno smeha i plesa, otkazano je.

No, da li je? To ne znači da mi ne možemo da ga proslavimo najbolje što umemo!

U petak, 5. juna od 20 časova, Teen Star će proslaviti generacije koje ove godine završavaju osnovno i srednje obrazovanje i spremaju se u nove pohode. Ovim ćemo pokušati da bar na kratko normalizujemo situaciju u kojoj smo se svi nenadano našli.

Te večeri obratiće vam se omiljene zvezde sa interneta, iz sveta muzike i filma. Neki od njih poslaće vam važne poruke za predstojeće dane, neki od njih će vam pevati, a krajnji cilj je da vam se osmeh zadrži na licu.

View this post on Instagram

Nadamo se da ste rezervisali 5. jun za Teen Star jer vam donosimo nešto super! Virtuelna matura 2020, sa omiljenim internet, muzičkim i glumačkim zvezdama. Uskoro saopštavamo i ko te sve čeka te večeri – više detalja potraži na sajtu!

A post shared by TEEN STAR (@teenstar_mag) on

Narednih dana saopštićemo i imena učesnika, zbog toga nas redovno pratite.

Sve do 5. juna objavljivaćemo i tekstove koji će ti pomoći da se lakše spremiš za noć koju ćeš, nadamo se, pamtiti čitavog života – na ovaj ili onaj način!