Vlada Stanojević vara Topalkovu kćerku

Prijaju mu nove devojke, alkohol i izlasci! (foto: Damir Dervišagić)

Prijaju mu nove devojke, alkohol i izlasci! (foto: Damir Dervišagić)Popularni voditelj Vladimir Stanojević je preksinoć u jednom od beogradskih klubova uživao, ali ovaj put, ne sa njegovom devojkom Helene Topalović, već u društvu nepoznate brinete, a da ima nešto više između njih, govori i trag od karmina na Vladinom vratu.

Iako se u poslednje vreme spekuliše o tome da je voditelj nakon raskida sa Anom Marijom Žujović, a pošto nije priznao da je u vezi sa kćerkom Milana Topalovića Topalka, uslikan je nekoliko puta kako teši sebe alkoholom i izlascima.

Šta će mu reći Helena! (foto: Alo.rs)“Vlada se na splavu pojavio tek posle ponoći u društvu nekoliko prijatelja i dve devojke. Čim su stigli, za njihov sto doneta je boca alkohola, koja je doprinela da se Stanojević u potpunosti opusti. Nakon što su malo popili i nazdravili, počela je da ga spopada devojka koja je bila u njegovom društvu, a u jednom trenutku je pao i poljubac”, rekao je izvor za Alo.rs, koji se našao u klubu pre Vladinog dolaska.

Voli Brinete! (foto: Alo.rs)
Voli Brinete! (foto: Alo.rs)
“Zajedno su uživali celu noć i razmenjivali nežnosti, a iz kafane su otišli u jedan poznat beogradski klub, gde su zajedno dočekali jutro”, dodaje izvor.

Sudeći po fotografijama na kojima je Vlada vidno nasmejan  raspoložen, izgleda da mu piće i devojke izuzetno prijaju.

Povezane vesti