Search
Close this search box.

Vlada Stanojević nemilosrdno izvređao bivšu ženu Anu Mariju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„Umesto što maštaš o 8.000 evra, bolje bi ti bilo da smisliš kako ćeš da skupiš 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora koji si potpisala!“ (foto: aspekt.org)

Pre samo godinu dana se Ana Marija Žujović  požalila na Fejsbuku da je njen suprug, Vladimir Stanojević, pretukao, izbacivši fotografiju svog pretučenog lica.

Iako se ovih dana očekivao epilog priče, sud i dalje nije doneo presudu, a voditelj je ostavio iznerviran status na Facebooku.

„Nije mi samo jasno dokle će idiotkinja da obmanjuje novinare i javnost…Idiotkinja je podnela tužbu (nije doneta nikakva presuda) u kojoj traži neke pare (koje u životu nije videla, niti će videti), a koje želi da dobije tako što će i dalje prosipati laži o tome kako je prebijena i kako joj je povređena čast (?!) Idiotkinjo, ti i ne znaš šta su čast i obraz. Šta si ti u životu radila? Skakala po nekim nameštenim fitnes takmičenjima i tuđim ku……a, lagala, varala, pravila spletke… Mučenice mučena da li ćeš na taj način nešto napraviti u životu? Nećeš.Dobićeš neku naslovnu stranu, ljudi će te najstrašnije komentarisati, jer si kroz ovih godinu dana pokazala da si jedna nemoralna idiotkinja i kreten koji je samo željan medija i ne bira sredstva da dođe do njih. Umesto što maštaš o 8.000 evra, bolje bi ti bilo da smisliš kako ćeš da skupiš 50.000 evra zbog nepoštovanja ugovora koji si potpisala, žarko želeći da budeš učesnica Farme. Idotkinjo, pamet u glavu. Brukaš familiju, one koji su te trpeli sve ove godine. Drži se i dalje svog fejk fitnesa kravo debela i onih mučenika oko tebe, koji će kad tad upoznati tvoje pravo lice “, napisao je Stanojević.

Sudski veštak utvrdio da je Ana Marija Žujović imala teške telesne povrede posle batina koje je dobila od bivšeg supruga Vladimira Stanojevića, ali slučaj svejedno nije okončan i na sudu je već godinu dana.

Povrh svega, oglasila se i i Tamara Đurić, koja je izrazila podršku Vladi, takođe izvređavši Anu Mariju na Facebooku:

Sta hoce ta zena Popaj? Ona nasla da govori o Vladi Stanojevicu,decko je sinonim za lepo ponasanje. Neka joj kaze neko…

Posted by Tamara Djuric on Sunday, February 21, 2016

POSLEDNJE VESTI