Vlada Stanojević će biti uhapšen ako se vrati u Srbiju zbog prebijanja Ana Marije Žujović

Slučaj i dalje otvoren

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Slučaj i dalje otvoren

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović 2015. godine je prijavila voditelja Vladimira Stanojevića za fizičko nasilje koje se odigralo u njenom stanu.

S obzirom na to da je njen bivši izabranik odmah potom otišao u Ameriku i do dana današnjeg se nije vratio, pa je rešila da traži suđenje u odsustvu. Za Stanojevićem je raspisana poternica, što znači da će biti uhapšen čim kroči u Srbiju.

„I dalje je sve tamo gde je bilo pre četiri godine, on nije tu. Postupak je pokrenut, ali sve stoji dok se Vladimir ne odazove. Njegov advokat se uredno javlja. Zbog toga što se ništa ne dešava ja sam se namerno javno oglasila, toliko vremena je prošlo. Nasilje i dalje stoji, prijava stoji, i zbog drugih žena koje su bile žrtve ja hoću da nastavim sa ovim. On je verovatno imao plan kako da se sve zaustavi, pobegao je i to je to,“ kaže fitnes instruktorka.

„Ja sam sve to nekako prešla, sportista sam, sredila sam svoje misli i fokusirala se na posao kojim se bavim, ali sam jako iznervirana zbog svega. Radim kao trener i od mnogih žena sam čula sličan, da ne kažem isti problem. Doživele su nasilje, a evo, nikako se ništa ne rešava. Ne mogu da kažem da sam besna, nego ne razumem zašto su nasilnici slobodni. Četiri godine su prošle, a kao da sam na početku. Mi smo prvo išli kod tužioca, pa smo otišli na sud. Od kada je počelo prvo ročište, on se više nije pojavio. U toj prvoj izjavi je rekao da me je “odgurnuo u predelu lica”, a kad je predmet otišao na sud, on je “otišao na usavršavanje engleskog jezika”. Tako je njegov advokat rekao, eto, on se usavršava već četiri godine,“ navodi ona, prenosi Kurir.

Ana tvrdi da se ni sa Vladimirom niti sa njemu bliskim osobama nije čula od dana incidenta.

Njen advokat Predrag Bogovac navodi da sud do dana današnjeg nije održao glavni pretres.

„S obzirom na nedolazak osumnjičenog, raspisana je poternica, što znači da će on ako ikad bude pokušao da uđe u Srbiju biti uhapšen i sproveden na sud. On se nije odazivao i nisu mogli da ga pronađu, a koliko sam čuo, on je u Americi. Sud nije uspeo da održi nijedan glavni pretres,“ navodi advokat Ana Marije Žujović.

POSLEDNJE VESTI