Prati nas

Foto

Evo kako danas izgleda Vladimir Stanojević

Vladimir je bio učesnik Farme 6 (foto: Screenshot)

Vladimir je bio učesnik Farme 6 (foto: Screenshot)

Bivši voditelj Vladimir Stanojević pre godinu dana preselio se u Ameriku, i trenutno radi kao manadžer jednog hotela u Las Vegasu.

Stanojević je bio optužen zbog zlostavljanja tadašnje devojke Ana Marije Žujović kojoj je naneo teške telesne povrede, ali je u toku sudskog procesa spakovao kofere i otišao u SAD, da bi kasnije bila izdata poternica za njim.

Nekadašnji učesnik Farme danas izgleda potpuno drugačije, a na fotografijama koje postavlja na društvene mreže vidi se da uživa u Gradu greha i da ne namerava da se vrati u Srbiju. “Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam”, izjavio je nekadašnji voditelj u junu 2016. godine za Alo.

3 komentara

3 Comments

 1. painfultruth

  05. 04. 2017. at 23:11

  Krenuo je da se kupa u onom srbijanskom sljamu,na vrijeme je pobjegao.
  Btw. Ima blistavu harizmu i muzevnost.

 2. Nensy

  06. 04. 2017. at 02:29

  Ja gotivim Vladu. Meni je on oduvek izgledao kao super momak. Ne treba mu ovaj sljam ovde i najbolja stvar koju je mogao da uradi je to sto je otisao, ne znam ni za sta mu je u zivotu trebala veza sa onom radodajkom.

 3. Edgar

  06. 04. 2017. at 03:30

  Ineresatno je kako se ovakvi lako dečepaju radne Vize (ako uopšte imaju). Vladimir je u Budvi uvek bio u oratnji starijih Rusa…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top